SpaBoy - Saltvannsystem

Automatisk testing og kontroll av vann

Vårt automatiserte vannbehandlingssystem, SpaBoy, representerer det viktigste fremskrittet innen boblebadteknologi på mange år. I stedet for å stole på upraktisk og unøyaktig manuell testing og tilføring av rensemiddel i spaet registrerer og opprettholder SpaBoy ideelle spavannforhold automatisk.

Ingen flere teststrimler, og slutt på upresis dosering av med en serie kjemikalier - SpaBoy vil nøyaktig og problemfritt opprettholde perfekt klart og trygt vann for deg.

Denne utrolige teknologien bruker sensorer av medisinsk kvalitet til å analysere viktige vannrenhets parametere kontinuerlig, og basert på disse dataene styrer SpaBoy-systemet vårt integrerte saltvannsystem nøyaktig, og sikrer at rensemiddelnivåene holdes innen et absolutt optimalt intervall.

Hvis spaets pH-verdi blir litt ubalansert, vil SpaBoy varsle spa eieren (via betjeningspanelet på oversiden, appen og portalen myarcticspa.com) slik at dette forholdet kan rettes opp.

SpaBoy er ganske enkelt en revolusjon - og håndterer en av de største bekymringene mange har mht boblebad: Vedlikehold av vannet. Så det er bare å ta det med ro og nyte ditt Arctic Spa i fulle drag. Vannvedlikeholdet overlater du til din egen personlige SpaBoy!

Last ned vår brukemanual her

  • Automatisk rensesystem
  • Brukervennlig app
  • Fås til alle Custom Arctic Spas
  • Varsling på telefon
  • Ha full kontroll - til enhver tid!
  • Unikt produkt!

Trenger du hjelp med å velge riktig? Sjekk ut vår kjøpeguide!